Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Fatete portelan
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
DentalMed - clinica stomatologica de lux situata in imediata vecinatate a Hotelului Marriott ofera servicii stomatologice la cele mai inalte standarde.

Ganditi-va la toate beneficiile zilnice pe care vi le ofera un zambet alb si stralucitor si felul in care acesta va afecteaza viata personala si cea profesionala!

Fatetele de portelan si  tratamentele de albire dentara  sunt cele doua metodele folosite in estetica dentara pentru a imbunatati aspectul dintilor. Spre deosebire de tratamentul de albire, care modifica doar nuanta dintilor, fatetele din portelan constituie o modalitate eleganta de a imbunatati zimbetul, chiar si atunci cind exista probleme de forma, aliniament, lungime, sau pozitie a dintilor. Avand o grosime foarte redusa, fatetele necesita slefuirea unei cantitati foarte mici de smalt.

Rezultatul tratamentului prin fatete de portelan este uimitor. Dintii dumneavoastra vor avea culoarea, dimensiunea si forma dorite. Pentru cei cu dinti frumosi, un simplu zambet poate spune atat de mult.

DentalMed este garantia unei danturi frumoase si sanatoase, cheia pentru un zambet de invidiat!

DentalMed Clinica Stomatologica
Adresa: Calea 13 Septembrie Nr. 102 bl. 48A parter Sector 5 Bucuresti
Langa Hotel Marriott
Tel: 0214028735/ 0726770357
www.dental-med.ro
Din Gura in Gura